O NAMA

/O NAMA
O NAMA 2021-03-29T21:44:26+00:00

O NAMA

 

Preduzeće Flora iz Kikinde postoji od 200? godine i nalazi se u ulici Žarka Zrenjanina 12 u Kikindi. Preduzeće je tokom dužeg niza godina rada steklo svoju prepoznatljivu i uspešnu poziciju na tržištu kao veoma ljubazno i profesionalno u pružanju usluga klijentima u teškim trenucima. Obavljamo sve poslove vezane za organizaciju sahrana, kremacija i ekshumacija, prodaja kompletne pogrebne opreme, opremanje i spremanje pokojnika, kao i prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu atestiranim, sigurnim i pouzdanim vozilima,organizovanje daća, pleh muzike, izrade buketa, venaca( prirodni i veštački), suza i ikebana kao i nadgrobnih spomenika.

Pod zakupom ovog preduzeća je bolnička hladnjača kao i kapela na Gradskom (Mokrinskom) groblju gde se takođe nalazi hladnjača sa tri mesta. Našim klijentima olakšavamo naplatu pogrebnih troškova tako što refundiramo pogrebne troškove od Fonda PIO koji zakonom pripada svakom penzioneru.

Takođe, sređujemo kompletnu dokumentaciju za osiguranja i porodične penzije, kao i odjave kod matičara i pokretanje ostavinske rasparave u roku od 3 dana.

Flora je na usluzi 24h dnevno.